Kështu dukej Genta Ismajli para se të bënte operacione plastike (FOTO)

Trendi i operacioneve nga fytyrat publike i ka pushtuar gati të gjitha këngëtaret. E këtij trendi nuk kishte se si t’i shpëtonte as Genta Ismajli

Genta, këngëtarja plot energji e cila u dallua nga të tjerat qysh në paraqitjen e parë, tani si duket është vështirë ta dallosh nga të tjerat sa i përket pamjes.

Ajo u largua për pak kohë nga skena, duke u zhvendosur në Amerikë, ku erdhi me një dukje tjetër që habiti edhe fansat e saj.

Tani Genta përflitet mjaft shumë për jetën private, ajo është në një lidhje me një biznesmen turk, kështu duke u komentuar nga të gjithë njerëzit.

Por të kthehemi në kohë, si dukej Genta para operacioneve dhe si duket tani: