Kështu e ndez Onika në projektin e ri

‘Ti’, titullohet projekti më i ri i këngëtares atraktive Onika e cila vjen shumë elegante dhe në formë me një këngë të re të punuar nga Nurteel dhe producent ekzekutiv Labinot Nuraj, ku Onika me këtë projekt po kërkon suksesin e ri në skenën e muzikës shqiptare. Një këngë mjaft e bukur që i’a vlenë të dëgjohet mund të gjeni në linkun në vazhdim: