Këto janë gjërat dhe personat më të kërkuara në ‘Google’ për vitin 2019’të

Dhe këtë vit, kërkimi i heronjve, superherojëve dhe heronjve të përditshëm nuk mungoi në kërkimin në Google në të gjithë botën.
Google publikoi listën e gjërave më të kërkuara gjatë vitit 2019’të. Kjo është lista e termave më të kërkuar në botë sipas kategorive.

Më të kërkuarit në botë:
Copa América

Notre Dame

Kupa Botërore e Cricket

Uragani Dorian

Kupa e Botës Rugby
Ndërsa sa i përket njerëzve, ndër më të kërkuarit janë:

Antonio Banderas

Neymar

James Charles
Jussie Smollett

Kevin Hart.