Kim Mehmeti reagon ndaj vajzave te ekranit që e teprojnë me zhveshje…

Publicisti shqiptar Kim Mehmeti, në një reagim në rrjetet sociale ka komentuar së fundmi ekspozimin e të rejave shqiptare në ekrane të zhv.eshura. Mehmeti thotë se këto vajza duhet të kuptojnë se trupi është fole ku prehet shpirti. Më tej, duke vijuar të njëjtin krahasim, publicisti thotë se edhe “Shpendi e di që zogjtë nuk ruhen në fole të mbyllura, pasi duan diell”, duke nënkuptuar kështu trupin, e mandej ironizon kur thotë se “por as në atë (folenë), ku fryn era, dhe cilido mund t’a prekë.

“Shumë nga të rinjtë shqiptarë mbase gabimisht besuan se vlera më e lartë e civilizimit perëndimor është zhv.eshja dhe se në jetë shkohet përpara me prapanicë e g.joks të nxjerrën jashtë! Andaj atyre me dashamirësi duhet thënë se trupi është fole ku prehet shpirti dhe, sado i bukur të dukesh nga jashtë, çdo gjë varet nga mençuria që ke në kokë dhe nga pasuria që ruan në shpirt!

Më në fund, edhe shpendi e dinë se nuk mund të ruash zogj në fole të mbyllur nga të gjitha anët ku nuk rrezaton dielli, por as në atë që nga çdo anë e fryn era, pra as në fole të cilës çdokush ia sheh të gjitha ndërthurjet dhe që mundë ta prekë cilido që kalon pranë saj!”, shkruan Mehmeti duke postuar dhe një fotografi.