Kjo është Valdeta Hamiti nëna e dy fëmijëve që humbi jetën në aksidentin Shkup – Tetovë

Valdeta Hamiti e lindur në vitin 1989 në fshatin Pallaticë të komunës së Zhelinës e martuar në Debresh të Gostivarit, nënë e dy fëmijve të mitur mbrëmë ka humbur jetën pas rrokullisjes së autobusit në rrugën Shkup – Tetovë.

Valdeta ishte e angazhuar në Universitetin Nëna Terezë, si asistente/profesoresh në Fakultetin e Shkencave Teknike.Kjo është Valdeta Hamiti nëna e dy fëmijëve që humbi jetën në aksidentin Shkup – Tetovë

Nga Debreshi ishte edhe Rametulla Abdurahimi djalë i vetëm në familje.

Ndryshe sot u identifikuan 14 viktimat e aksidentit tragjik ku disa janë varrosur e disa vazhdon obsuksioni dhe më pas tu dorëzohen familjeve.