Koliçani i Epërm i Karshiakës, i tha PO Kryeministrit Shqiptarë

Vazhdon aktiviteti i kandidatin per deputet në njësin zgjedhore 1 Izet Mexhitit.

Sonte bashkë me zv.drejtorin Abdulselam Selami, takuan banorët e fshatit Koliçan i Epërm të Karshiakës, për të bashkëbiseduar rreth Platformës për Kryeministrin e Parë Shqiptar, si dhe për politikat e BDI-së për 4 vitet e ardhshme.  Ne kete aktivitet prezent ishte edhe  kandidati per deputet Mesud Jakupi.