Komisioni për letra me vlerë, po frymon edhe shqip

Një nga institucionet më të rëndësishme financiare në vend, Komisioni për letra me vlerë tashmë ka nisur të frymojë edhe shqip. Kjo, falë ardhjes në krye të këtij institucioni të drejtoreshës Mr. Nora Aliti. E që nga ardhja e saj në krye të këtij institucioni financiarë, tashmë të gjitha publikimet dhe informacionet që jepen nga KLV mund t’i lexoni edhe në gjuhën shqipe pasiqë vite më parë nga ky institucion nuk ka mund të ketë as edhe një shkronjë në gjuhën shqipe.

Disa nga publikimet:

http://www.sec.gov.mk/Pages/Article.aspx?articleID=122

http://www.sec.gov.mk/Pages/Article.aspx?articleID=120