Kompania MSM Taxi Holding me numër të ri 13 075

Kompania e mirënjohur e taksive MSM TAKSI HOLDING me seli në Tetovë dëshiron ti informoj bashkëqytetarët dhe klientët e vet se nga data 09.02.2019 MSM TAKSI HOLDING do te bëj ndryshimin e numrave të kontakit në tel: 13-075.

Korrektësia, saktësia dhe privatësia e klientit janë pasqyrë e jona ndër vite, të njejtat do te vazhdojnë të mbeten prioritet edhe ne vitet në vijim.

MSM TAKSI HOLDING, TETOVË