Komuna e Çairit po pastron rrugët

Ekipet për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve të Komunës së Çairit dhe të Qytetit të Shkupit kanë vendosur në dispozicion gjithë makinerinë e nevojshme për pastrimin e rrugëve dhe për shpërndarjen e kripës mekanike për të siguruar kushte optimale për qarkullimin e njerëzve dhe automjeteve.