Komuna e Sarajit, punime intensive në asfaltimin e rrugëve

Me investimet kapitale dhe infrastrukturore komuna e Sarajit, po bëhet gjysmë urbane dhe rurale. Urbanizimi dhe zhvillimi I Sarajit, ishte një nga premtimet kryesore të kreut të komunës së Sarajit Blerim Bexheti.

Komuna e Sarajit, gjatë kësaj faze, investimet I ka adresuar në zhvillimin e infrastrukturës, ku punimet janë duke u zhvilluar në tre projekte, asfaltimi I rrugës Kondovë-Sfillare-Race dhe Radushe, rruga kryesore në vendbanimin Kopanicë, ku është në fazën e fillimit të asfaltimit, ndërsa sot kanë filluar punimet në asfaltimin e rrugës në Gërcec.

Nisja e reparimit te ruges ne Grčec

Gepostet von Saiti Sefer am Freitag, 20. September 2019

Në fazën e ndërtimit është edhe Çerdhja në Kondovë, salla e sportit në Saraj dhe Gllumovë. Ndërsa, më parë u rrikonstruan dhe u izoluan dsa Shkolla Fillore, para shtatorit. Projektet që po realizohen ishin edhe premtime elektorale të kreut të komunës Blerim Bexhetit.