Komuniteti shqiptarë në Texas organizon festë për nder të pavarsisë së Kosovës

Komuniteti Shqiptar në Texas si çdo vit edhe këtë vit do ta organizojë mbrëmjen festive për Ditën e Pavarësisë së Kosovës.

Këtë ditë historike do ta festojmë te Dielën me 20 Shkurt 2022 në Dallas/Fort Worth Airport Marriott, 8440 Freeport Pkwy, Irving, TX 75063 duke filluar nga ora 7:00 PM deri 2:00 AM.
Për argëtimin e juaj do të jenë të pranishëm Ylli Demaj dhe Shqipe Krastrati.

Çmim i I biletave është: $100 për të rritur dhe fëmijë mbi 12 vjet, dhe $40 për fëmijët 4-12 vjet.

Shitja e biletave bëhet vetem online.
https://festaekosovesdfw2022.eventbrite.com

Pas blerjes të biletave online ju lutem kontaktoni:
Petrit Krasniqi 972-897-9537
Bekim Ademi 469-263-9892