Konkursi për Ansamblin e këngëve dhe valleve shqipe u shpall

Të dashur artistë
Pas një periudhe të gjatë konkursi për Ansamblin e këngëve dhe valleve shqipe në RMV u shpall.
Shpresoj të ndërtojmë një institucion reprezentativ që do të jetë mburje për të gjithë ne.
Ansambli do të jetë shtëpi e të gjithëve, edhe e atyre që kanë dhënë shumë për kulturën shqiptare por për shkak të ligjeve dhe rregullave nuk do të kenë mundësi të konkurojnë.
Verdiktin final për pranim të artistëve do ta jep komisioni profesional i cili do përbëhet prej emrave eminent në audicionin që do të inçizohet.
Na priftë e mbara 🙏