Korona në RMV në 24 orët e fundit, 8 persona ndërruan jetë, 136 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit 136 persona janë infektuar me virusin korona, 8 pacientë kanë ndërruar jetë dhe 43 janë shëruar. Me këtë, numri i përgjithshëm i të vdekurve ka arritur në 259, të infektuarve në 5445, të shëruarve 2091, ndërkaq për momentin në vend kemi 3095 raste aktive.

“Kanë ndërruar jetë 8 persona: dy nga Shkupi, dy nga Kumanova, dy nga Tetova, një nga Velesi dhe një nga Kërçova.
Nga Shkupi kanë ndërruar jetë: një pacient 56 vjeçar, një paciente 68 vjeçare.
Nga Tetova kanë ndërruar jetë: një pacient 78 vjeçar, një paciente 47 vjeçare.
Nga Kumanova kanë ndërruar jetë: një paciente 47 vjeçare, një paciente 59 vjeçare.
Nga Velesi ka ndërruar jetë një pacient 57 vjeçar.
Nga Kërçova ka ndërruar jetë një pacient 61 vjeçar.” informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Personat e infektuar në 24 orët e fundit: 

 • Shkup – 80
 • Tetovë – 24
 • Kumanovë – 6
 • Ohër – 5
 • Gostivar – 4
 • Resnjë – 4
 • Veles – 3
 • Prilep – 3
 • Shtip – 1
 • Strugë – 1
 • Strumicë – 1
 • Kriva Pallanka – 1
 • Kërçovë – 1
 • Koçan – 1
 • Negotinë – 1

Personat e shëruar në 24 orët e fundit janë 27: 

 • Shkup – 26
 • Tetovë – 6
 • Veles – 4
 • Gostivar – 2
 • Shtip – 1
 • Prilep – 1
 • Koçan – 1
 • Probishtip – 1
 • Kratovë – 1

Numri i përgjithshëm i personave të infektuar:

 • Shkup – 2667, raste aktive 1785
 • Kumanovë – 709, raste aktive 254
 • Tetovë – 582, raste aktive 338
 • Shtip – 277, raste aktive 186
 • Prilep – 238, raste aktive 19
 • Strugë – 182, raste aktive 102
 • Veles – 172, raste aktive 32
 • Ohër – 124, raste aktive 104
 • Gostivar – 92, raste aktive 53
 • Dibër – 83, raste aktive 31
 • Resnjë – 73, raste aktive 72
 • Koçan – 62, raste aktive 27
 • Manastir – 43, raste aktive 14
 • Negotinë – 20, raste aktive 9
 • Sveti Nikollë – 17, raste aktive 15
 • Probishtip – 13, raste aktive 9
 • Strumicë – 13, raste aktive 9
 • Kriva Pallanka – 12, raste aktive 6
 • Kavadar – 11, raste aktive 6
 • Gjevgjeli – 10, raste aktive 6
 • Kërçovë – 10, raste aktive 6
 • Vallandovë – 6, raste aktive 4
 • Krushevë – 6, raste aktive 3
 • Pehçevë – 5, raste aktive 2
 • Kratovë – 4, raste aktive 1
 • Radovish – 4, raste aktive 0
 • Makedonski Brod – 3, raste aktive 1
 • Vinicë – 3, raste aktive 0
 • Berovë – 2, raste aktive 1
 • Demir Hisar – 1, raste aktive 0
 • Dellçevë – 1, raste aktive 0

Në 24 orët e fundit janë testuar 1208 persona, ndërkaq numri i përgjithshëm i testeve që nga fillimi i epidemisë është 54.456 teste.