Kosova feston 20 vjetorin e themelimit të Doganës,i pranishem dhe Irfan Buçi

Në përvjetorin e 20-të të themelimit të Doganës në Republikën e Kosovës, zëvendës drejtori i Doganës së Maqedonisë së Veriut, Irfan Buçi, mori pjesë në solemnitetin e organizuar në Prishtinë.

Në këtë përvjetor solemn, mori pjesë edhe kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj si dhe pjesëtarët e doganave nga rajoni dhe personalitetet tjera të larta.