Kreshnik Bekteshi: BDI është partia e parë dhe këtë e dinë të gjithë

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi i ftuar në emisionin Click Plus përballe përfaqësuesve nga partitë tjera shqiptare, ka potencuar se edhe vetë partitë tjera e dijnë se BDI është partia e parë tek shqiptarët. Bekteshi tha se duhet eleminuar akuzat dhe ofendimet ndaj njëri tjetrit, por duhet garuar në këto zgjedhje me plane konkrete që do të prezantojnë qytetarëve dhe ata duhet të vendosin.
InfoAlb