Kreshnik Bekteshi BDI vulosi se ka mbështetje të pakontestueshme të shqiptarëve

Në një debat televiziv në TV Sitel Ministri Kreshnik Bekteshi ka komentuar zgjedhjet e fundit presidenciale ku qytetarët zgjodhën të parin e shtetit. Në pyetjen e Gazetarëve se si i sheh ai votat e shqiptarëve dhe sa është meritore BDI për këtë triumf të Pendarovskit Bekteshi u përgjigj se Bashkimi Demokratik Për Integrim edhe njëherë dëshmoj se ka mbështetjen e pakontestueshme të shqiptarëve dhe me këtë u vulos ideja e koncensualitetit që BDI e promovoj 5 vite më parë.

Kujtojmë që dikund 60 mi vota ishte dallimi mes kandidatit konsensual Stevo Pendarovski dhe kandidates së VMRO-së Gordana Siljanovska Davkova Në pyetjen e Gazetarëve se sa beson ai që do të mbahen premtimet Bekteshi u përgjigj se kemi zgjedhur rrugën drejt Nato dhe Be kemi zgjedhur rrugën e cila do na sjell ritje të madhe ekonomike e financiare me çrast maqedonisë do i riten shansat përr kthimin e atyre që morën rrugën e mërgimit theksoi Bekteshi në Sitel Tv. Ai nuk la pa përmendur se këto zgjedhje ishin fer demokratike e siç theksoi ai të pastërta si kristali.

https://www.facebook.com/MinisterKreshnikBekteshi/videos/2359184094103049/?t=0