Kreshnik Bekteshi flet për suksese të reja! Gazin natyror e sollëm në Tetovë

Në afat vetëm prej dy vitesh gazin natyror e sollëm në hyrje të Tetovës.
Tetova dhe Pollogu se shpejti me perfitime ekonomike, energjetike si dhe ekologjike nga ky projekt me rendesi strategjik per vendin.
#atëqëPREMTOJMË e #REALIZOJMË
Po pra… #uTHAuBË