Kreshnik Bekteshi në takim me investitorët dhe diplomatët

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi ka takuar investitorë dhe diplomat për të diskutuar mbi reformat ekonomike. Kë e ka bërë të ditur vetë Bekteshi në faqen e tij në Facebbok, ku shkruan se: “Jam i nderuar që sot kisha rastin të diskutoj me investitorë, diplomatë dhe të ftuar të tjerë të lartë për reformat ekonomike dhe zgjidhjet e ndërmarra nga Qeveria e Maqedonisë Veriore për të qëndruar në rrugën e duhur për një të ardhme më të mirë. Sot Maqedonia Veriore është një hap pranë anëtarësimit të plotë në NATO” #OhridDialogue