Kreshnik Bekteshi: U tha, u bë, së shpejti gaz për amvisëritë

Projekt me vlerë rreth 300 milion euro, për energji më të lirë për qytetarët dhe për të mbrojtur ambientin, është projekti më i ri të cilin e bëri publik Z. Kreshnik Bekteshi, Ministër i Ekonomisë.

Z. Bekteshi, këtë projekt e vë edhe brenda kontekstit të premtimeve të bëra në fushatën e mëhershme, duke e kurorëzuar me një fjalë: u tha, u bë, zotim të cilin e mban ai dhe subjekti politik të cilit ti takon, BDI.

Ja postimi i z. Bekteshi në fb:

Realizojmë projekte madhore në interes të qytetarëve.
Publikohet thirrja publike për PPP për ndërtimin e rrjetit shpërndarjes të gazit natyror për amvisëritë dhe objektet industriale!
•energens me i lire për qytetaret
•mbrojtje e ambientit jetësore
•investim mbi 300 m EURO
#uTHAuBE 🔵