Kreshnik Bekteshi : Vazhdojmë edhe këtë vit me masat për mbështetjen e kompanive dhe qytetarëve

Ministri i Ekonomisë së Maqedonisë së Veriut Kreshnik Bekteshi ka bërë të ditur se edhe këtë vit do të vazhdohet me masat për mbështetjen e kompanive dhe qytetarëve informon Tetova sot

Ai ka dhënë poashtu edhe detaje të tjera në këtë drejtim
Janë shpallur thirrje për:
– subvencione për stufa me pelet – 11 milionë denarë
– subvencione për zejtarë – 4,5 milionë denarë
– Subvencione për angazhimin e praktikantëve – 300 mijë denarë
– subvencione për projekte të odave të zejtarëve – 1.7 milionë denarë
Subvencione për qëllime turistike të amvisërive të fshatit- 2.5 milionë denarë
– Subvencione për manifestime, projekte dhe forume biznesi në turizëm – 3.5 milionë denarë.