Kreu i Bogovinës, Xhemaili: Fituam tre projekte ku ngrisim nivelin e infrastrukturës

Në Komunën e Bogovinës sot është bërë inaugurimi i asfaltimit të rrugës prej SWiss Center – Bogovinë deri në Sellarcë të Epërme, kështu informon kreu i komunës Albon Xhemaili.

Projekti është mbështetur nga Agjencioni për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe ka vlerë prej 11.228.040,00 denarë.

Kreu i komunës Xhemaili tha që në thirrjet e publikuara nga ana e Agjencionit për përkrahje financiare për bujqësi dhe zhvillim rural, Komuna e Bogovinës ka konkurruar me tri projekte të cilat i ka fituar dhe që të gjitha kanë të bëjnë me plane urbanistike, me qëllim të ngritjes së nivelit të infrastrukturës rrugore.

Në fund, kryetari i komunës falënderoi të gjithë për prezencën e tyre.