Kreu i Kërçovës Dehari uron besimtarët musliman për muajin e shenjtë të Ramazanit

Të dashur qytetarë të besimit mysliman,

Uroj që Muaji i Shenjtë i Ramazanit të shërbejë për gjithë qytetarët e komunës sonë dhe më gjërë në ushtrimin e ndjenjës së solidaritetit me njëri tjetrin, të jemi sa më human me ata që kanë nevojë dhe të rrugëtojmë të gjithë bashkë drejt sukseseve të reja.

Agjërim të lehtë.

Fatmir Dehari