Kryeministri Haradinaj pret në takim vëllazëror në Gllogjan, ish zv.kryeministrin Xhaferi

Kryeministri Ramush Haradinaj, kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi si dhe ish-zv.kryeministri Musa Xhaferi realizuan një takim vëllazëror në kullën e Haradinajve në Gllogjan, ku biseduan për zhvillimet në Maqedoninë Veriore dhe Kosovë, me fokus interesat kombëtare të shqiptarëve. Vlerat e idealit të lirisë, demokracisë dhe përparimit janë elemente të pandryshueshme të qenësisë sonë kombëtare.