Kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi viziton nga afër stadiumin e K.F. “Besa”, f. Sllupçan

KRYETARI I KOMUNËS SË LIKOVËS Z. ERKAN ARIFI VIZITON NGA AFËR STADIUMIN E K.F. ” BESA ” , f. SLLUPÇAN .

“Gjatë ditë sotme, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, ishte për vizitë në stadiumin e klubit futbollistik ” Besa ” , f. Sllupçan, i cili është klubi i vetëm nga komuna e jonë, që garon në Ligën e tretë.

Kryetari, i njoftoi përfaqësuesit e këtij klubi se komuna përveç ndihmës financiare që po ja jep në vazhdimësi, shumë shpejt, do të fillon edhe përgatitjen e dokumentacionit teknik, për rekonstrumin e stadiumit, ku më pas në bashkëpunim me FFM-në dhe të tjerë, edhe do ta realizojmë.

Zhvillimi i sportit që nga fillimi i mandatit, ka qen prioritet dhe prandaj në vazhdimësi do të ket angazhim dhe qasje serioze, pasi të gjithë e dijmë se sporti ka rëndësi të shumta në aspekt pozitiv, qoft të shëndetit apo formimit njerëzor në kuptimin e plotë të fjalës.” – zyra për informim, Komuna e Likovës