Kryetari i Komunës së Strugës, Merko takon kandidatin për këshillin e Bassesdorfit – Zvicer, Ylli Doko

Kryetari i Komunës së Strugës, Ramis Merko takon kandidatin për këshillin e Bassesdorfit – Zvicer ,Ylli Doko. Ylli Doko ka deshiruar qe fushaten ta nisi nga Struga. Gjithashtu, Ylli Doko ka qen i shoqeruar nga Doris Meier – Kryetarja e komunës Bassesdorfi dhe Peter Lommli Kryetari i partise FDP. Ndersa Ramis Merko ka qene i shoqeruar nga Shefi i Kaninetit te Kryetarit Z. Dashmir Nasufi, Kryetari i Keshillit Komunal Z. Resul Kaba dhe Zv i Shendetesise Z. Asim Musa. Gjate takimit Z.Merko eshte shprehur se mbeshtet maksimalisht Ylli Dokon.