Kryetari Komunes së Rapperswil, Stöckli viziton bizneset Golden Eagle dhe Relax

Sot në kompanin tonë ishin për vizit Kryetari Komunes së Rapperswil – Jona (Zvicerr), zoteri Martin Stöckli me bashkëpuntor dhe nga afër u njoftuan për sukseset dhe sfidat e Kompanisë .
Gjithashtu vizituan repartet për prodhimin e dy brendeve tona, Golden Eagle dhe Relax.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=686351915204394&id=100014887752553