Kumanovari e pagëzoi djalin me emrin Albin për hirë të liderit të Vetëvendosjes!

I lindi djalë, dhe nuk e kishte menduar më shumë se çfarë emri do ti vendos. Pa menduar dy herë e pagëzoi djalin e tij me emërin Albin emrin e liderit të Lëvizjes Vetëvendosje . Ky është shqiptari nga Çerkezi i Kumanovës i cili me dëshirën e madhe të tij për kauzën shumë vjepzare që ka bërë Albin Kurti për shqiptarët, shkruan TS.

Ndryshe shumë shqiptarë kanë pagëzuar djemtë e tyre me emra edhe të huaj ku në Gostivar njëri ia la emrin Obama të liderit të SHBA-së, në Kosovë kemi emrin Klinton dhe shumë emra tjerë të huaj që pas çdo ndihmë që ju dhënë shqiptarëve ata kanë vendosur që fëmijët e tyre të kenë emrat e tyre.