Kumanovë, zënka për radhë para bankës (VIDEO)

Nga pritjet në radhë të gjatë qytetarët po humbin durimin. Vizat u vunë për të mbajtur distancën, por jo të gjithë i respektojnë. Disa thonë se sa më tepër u ngushtohet hapësira kohore për të kryer obligimet ditore, aq më tepër dynden qytetarët nëpër markete, banka e barnatore. Ankohen për mungesë të dorezave dhe maskave. Rritjen e çmimit të frutave dhe perimeve.