Kurbanin tuaj mund ta dhuroni për nxënësit e Medresesë “Isa Beu”

Kurbanin tuaj mund ta dhuroni për nxënësit e Medresesë “Isa Beu”

Nxënësit e Medresesë Isa Beu falenderojnë dhe lusin Allahun
Fuqiplotë t’i shpërblen të gjithë ata që përmes Sadekatul-fitrit, Zeqatit, kurbanëve, lëkurave të kurbanëve dhe ndihmave të tjera vullnetare, ndihmuan dhe inshallah do të ndihmojnë në
kultivimin dhe zhvillimin e jetes fetare islame, respektivisht mirëmbajtjën e institucioneve arsimore-islame në vendin tone, pra SHMI “Medreseja Isa Beu” dhe Fakulteti i Shkencave Islame në Shkup.

Kurbanin tuaj mund ta dhuroni për nxënësit e Medresesë “Isa Beu”Nxënësit e Medresesë Isa Beu falenderojnë dhe lusin…

Gepostet von Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë-Исламска Верска Заедница на Македонија am Dienstag, 30. Juli 2019