Kurti pritet ta konfirmojë dështimin e marrëveshjes

Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti pritet që nëpërmjet një statusi në Facebook të konfirmojë dështimin për të arritur marrëveshje për bashkëqeverisje me Lidhjen Demokratike të Kosovës, mëson KTV-ja.

Në mesazhin për qytetarët e Kosovës, Kurti pritet të tregojë detaje të ofertës së fundit që Vetëvendosja i ka bërë LDK-së, dhe që kjo e fundit e ka refuzuar.

Megjithatë, aty pritet të thotë që përpjekjet për arritjen e marrëveshjes do të vazhdojnë deri në momentin e fundit