Kurti thotë se nuk ka asnjë ditë pushim për të dhe ministrat e tij

Në një intervistë për gazetën e njohur zvicerane “Blick”, ka thënë se prioritetet e qeverisë së tij do të jenë të ndarë në pesë shtylla: Ekonomi, Arsim, Drejtësi, Shëndetësi dhe Siguri.Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka folur për qeverisjen e tij duke thënë se ai dhe ekipi i tij nuk kanë ditë pushimi.

“Ne sapo kemi filluar detyrën tonë si qeveria e re e Kosovës. Qëllimet tona janë shumë ambicioze. Unë dhe ekipi im nuk kemi ditë pushimesh derisa gjërat të shkojnë siç duhet”, ka thënë Kurti për Blick.

Gjatë kësaj interviste Kurti ka deklaruar se e Zvicra ka një rol të rëndësishëm dhe është një model për Kosovën dhe shprehet se do punojnë që të arrijnë shumë gjëra për vendin e tij.