Kush nuk e lejoi vajzën e Nysretit e Merites ti futej muzikës?

Albiona Muçiqi, vajza e këngëtarëve të njohur Merita Spahiu dhe Nysret Muqiqi, nuk është as këngëtare e as modele, por shpesh vendoset në qendër të vëmendjes për pamjen e saj të jashtme, shkruan “Kosovarja”.

Pak vite më parë, Albatriti tha se e motra do ti hyjë rrugës së muzikës, por ende nuk ka ndodhur asgjë më këtë drejtim.
Albiona, nuk e ka hedhur as edhe një hap në rrugën nëpër të cilën prej shumë vitesh ecin familja e saj, nëna, babai e vëllai.

Së fundi, bukuroshja e familjes, vajza e madhe e çiftit të njohur, ka nisur të ushtroj fitnes dhe ka bërë që linjat e saj të jenë të mrekullueshme, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse jo në rrugën e muzikës, ajo është mjaftë e famshme.