Lajm i fundit/ Aeroplani i qeverisë së Maqedonisë Veriore bën ulje emergjente pasi i bllokohet rrota

Sipas informacioneve të para një defekt ka ndodhur në aeroplanin e qeverisë së Maqedonisë Veriore çka ka detyruar atë të bëjë ulje emergjente.

Bëhet fjalë për bllokim të njërës rrotë të aeroplanit ndërsa nuk raportohet për të lë*nduar.

Në kohën e paraqitjes së defektit dhe uljes emergjente nuk ka pasur zyrtarë qeveritarë në të. Në aeroplan kanë qenë vetëm personeli i aeroplanit. Brenda ditës priten më tepër informacione për rastin.