Laura Krliu këngëtarja që din të jetë dhe fashion

Ajo është një artiste që falë zërit të ëmbël që ka pëlqehet dhe megjithëse nuk sjell projekte të shpeshta ajo duhet e mbahet mend gjithmonë. Eshtë fjala për këngëtaren Laura Krliu e cila gjatë verës që lamë pas befasoi me super fotot, ndërsa ajo sapo është pjesë e fushatës më të re Levi’s. E nëse do të shihni fotot e fundit të saj do të mbeteni gojëhapur, duke na treguar se këngëtarja shkupjane din të jetë dhe fashion.