Lideri Ali Ahmeti përkujton Bedri Shalën dhe Rasim Kiçinën

“Në pamundësi që të marrë pjesë në përurimin e dy shtatoreve të dy heronjëve, Bedri Shalës dhe Rasim Kiçinës, përgëzoj Kryetarin e Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci për punën e palodhshme në nderim të më të mirëve të kombit dhe rikthimin në përjetësi të dëshmorëve në sheshin “Fehmi Lladrovci”.

Do ta veçoja shokun tim, bashkëluftëtarin, Bedri Shalën, me të cilin njiheshim gjatë kohë dhe vepronim bashkë gjer në në rënien e tij heroike.

Po tubohen heronjtë me shtatin e hedhur lartë në qiell e të derdhur në bronzë për t’i qëndruar Kosovës dhe kombit gaditu për shekuj me rradhë.” – thotë Ahmeti.