Ligavitet Arben Taravari: Filipçja asnjëherë smë ka thirrë për kafe

Me Ministrin e Shendetësisë Venko Filipçe jemi shokë, por ai asnjëherë nuk më ka ftuar që të pimë kafe, tha kështu Sekretari Gjeneral i Aleancës për Shqiptarët dhe Kryetar i Gositvarit, Arben Taravari, në prononcimin e tij në Ditarin e Sitel, transmeton TetovaSot.

Ai theksoi se nuk është ftuar në përurimin e kovid-qendrës në Gostivar, edhe pse më parë Qeveria kishte urdhëruar atë që të bënte substrat prej betoni për spitalin modular si dhe një rrjet të përshtatshëm shërbimi.

“Ne morëm një urdhër nga Qeveria që Komuna e Gostivarit duhet të bëjë bazën për spitalin e ri modular kovid, si dhe të sigurojë një rrjet të përshtatshëm shërbimi. Ne menjëherë e zgjatëm dorën për të ndihmuar bashkëqytetarët tanë që vuajnë nga koronavirusi, dhe i gjithë operacioni kushtoi rreth 5,000 euro. Sidoqoftë, ne disi ia dolëm dhe e përfunduam punën. Pas kësaj, askush nuk më informoi nëse dhe kur do të kishte një hapje zyrtare të spitalit. Sapo mora vesh se Filipçe mbërriti atje, bëri një fotografi me spitalin modular dhe u largua. Askush nuk më njoftoi dhe nuk më ftoi. Filipçe dhe unë kemi qenë miq që nga Klinika. Ai vjen në Gostivar disa herë, dhe ai kurrë nuk më thirri për të pirë kafe” – tha Taravari./TetovaSot