Lista e vendeve me rrezik të ulët, të mesëm dhe të lartë të koronavirusit

Një listë e vendeve me nivele të ulëta, të mesme dhe të larta të rrezikut të koronavirusit është postuar në faqen e internetit të Ministrisë së Shëndetësisë: zdravstvo.gov.mk/korona-virus/.

Lista vazhdimisht azhurnohet dhe mund të ndiqet në lidhjen vijuese: zdravstvo.gov.mk