Lladrovci: Edhe një padi kundër shpifjes dhe fyerjes

Edhe një padi kundër shpifjes dhe fyerjes. Po, tash e deponova padinë e radhës për kundërkandidatin tim nga fushatat zgjedhore, Xhavit Drenori, i cili ka harruar se zgjedhjet janë kryer moti.

Pres nga organet e drejtësisë, t’i japin fund me vendime meritore, shpifjeve dhe fyerjeve të këtij personi, i cili ka tejkaluar çdo normë me deklaratat e tij.

Kam besim se veprimi i shpejtë i organeve të drejtësisë ndaj këtij personi, do t’i ndihmoj ta shoh të vërtetën dhe të ballafaqohet me të gjitha shpifjet që po i bën.

Po të pres në gjyq shpifës!

Edhe një padi kundër shpifjes dhe fyerjes. Po, tash e deponova padinë e radhës për kundërkandidatin tim nga fushatat…

Gepostet von Ramiz Lladrovci am Dienstag, 12. Februar 2019