Lorena është emri i artistes që po shkakton “termet” në industrinë muzikore shqiptare (Video)

E bukur dhe shumë e talentuar Lorena është artistja e re që po shkakto “Termet” në industrin muzikore shqiptare. Fal zerit brilant që posedo Lorena ka tërhequr vëmendjen e publikut që me daljen e par publike. Kënga e re nga Lorena mban titullin “Syni” dhe përcjellet nga një videoklip cilsor. Përndryshe Lorena tani është në menagjimin e Loni production dhe shumë shpejt pritet te lansohet Hiti i radhes nën vulen e manangjemtit te ri.