LSDM ka hapur konkurs për kandidatë për president

Pas partisë së VMRO-DPMNE-së, sot edhe Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë (LSDM) ka shpallur konkurs për aplikimin e kandidatëve për president të Republikës së Maqedonisë që mund të përzgjidhet kandidat nga partia në zgjedhjet presidenciale, shkruan Tv 21.

Kandidatët e interesuar duhet t’i dorëzojnë kandidaturat e tyre më së voni deri më 19.02.2019 në selinë e partisë.

Deri tani te kjo parti janë spekuluar disa emra kandidat, mes të cilëve emri i Nikolla Dimitrovit dhe Oliver Spasovskit. Nëdrsa vetë kryeministri është shprehur se nuk qëllim të kandidohet për president të shtetit./Infoalb/