Luan Veliu: Ali Ahmeti ka fuqinë e zërit të rinisë

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, me vizionin e tij, gjithmonë ka përkrahur dhe mbështetur rininë. Rinia është zëri i Ali Ahmetit, ka deklaruar veprimtari i shquar Luan Veliu.

Rinia e përfaqësuar në të gjitha nivelet, në mbrojtje të vlerave kombëtare, ka dëshmuar se besimi ndaj saj duhet të jetë i plotë, ashtu siç e kishte dhe ka Ali Ahmeti, me platformën zgjedhore, përfaqësimin institucional e shtetëror.

Të rinjtë si Arta Bilalli‐Zendeli, janë krenaria e BDI-së dhe kombit, andaj, rinia si çdo herë. Do të jetë flamurtare e ideve dhe veprave me rëndësi nacionale e politike.

Ja shkrimi i plotë i Luan Veliut:

“Mbjelljet” e Ali Ahmetit, fuqia e zërit të rijëve dhe të rejave në parlament…
Arta Bilalli‐Zendeli, “cop” flamuri, Amanet nga sakrifica familjare, shoqërore e Kombëtare!
Gjenerata pasuese, që do shtyn proceset drejtë Amanetit, të mundit, sakrificës e gjakut të derdhur..
“Korrje” të mbjelljeve të Ali Ahmetit!
Luan Veliu