Luan Veliu: Ali Ahmeti, vizionar, dje e sot, bart amanetin

Anëtari i Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së, Luan Veliu, ka vlerësuar lart personalitetin e liderit të shqiptarëve në Maqedoni, Ali Ahmetin.

Z. Veliu, në rrjetin social la shkruar për z. Ahmetin se përkundër sfidave të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut, busolla nacionale është në duart e Ali Ahmetit.

Madje, mundin dhe sakrificën e ka për fis, ka shkruar z. Veliu.

Ja postimi i plotë i z. Veliu në fb:

…në çfarëdo udhëkryqi përsëri “ Busolla” bie në duart e Ali Ametit. Edhe ma heret, edhe dje, edhe Sot, Vizionari gjenë rrugën,ka idenë, bartë Amanetin.Mundin dhe sakrificën e ka për Fis…!