Luan Veliu: Një vjet pa heroinën e pushkës e të pendës Fetnete Ramosaj

Kur situata dikton regullat, nuk ndal dot kujtesen, për Bijen e popullit!

Pushka dhe penda e liris së shqipëtareve ishe dhe mbete Ty, Fetnete Ramosaj !

Sot ke njëvjetorin e ndarjes fizike nga ne, kjo gjenerat që të njohi në veprimtarin tënde, nga cďo cep i tokave shqiptare, do ti ngelësh ashtu siq ishe, Heroin e pushkës dhe pendes !

Pēr gjeneratat e reja sot dhe ata që do vinë, ngelesh histori e lavdishme e popullit Shqipëtar !

Lavdi!
Gostivar, 05.04.2020