Luan Veliu: Të nderojmë bashkëveprimtarin e shquar Bajrush Shaip Xhemailin

Nëbkryetari i Shoqatës “Lëvizja” për Maqedoninë e Veriut, njëherësh veprimtari i njohur Luan Veliu, fton në përkujtimin e jetës dhe veprës së kumanovarit Bajrush Shaip Xhemailit, i cili ishte kontributdhënës i madh për çështjen kombëtare.

Z. Luan Veliu thekson po ashtu “ejani bashkë nji rrugë, nji veprim, nji zë”.

Ja postimi i plotë i z. Veliu në fb:

…Vazhdojmë rrugën e bashkëveprimtarëve që me veprën dhe sakrificën, fituan përjetësinë, Ejani të mblidhemi në Kumanovën(Skënderain e Kosovës)e Ilirides.Ejani të ngrem Lavdinë,Aty ku pushojnë eshtrat e Veprimtarit te LPK-UÇK-së dhe vizitojmë shtëpinë,ku kishim konakun e sigurt për takime, mobilizim, strehim dhe veprim…
Ejani Bashkë nji rruge,nji veprim, nji Zë,
LAVDI!
BAJRUSH SHAIP XHEMAILI!