Magjistroi Shefi i kabinetit të Myftiut të Tetovës Xhemil ef. Sadiki

Më 30.09. 2019 (e hënë), në Fakultetin Filozofik pranë Universitetit të Tetovës, në prezencën e një numri të madh të pranishmëve, Xhemil ef. Sadiki mbrojti punimin e magjistraturës me temën: “Pranimi i ‘tjetrit’ element kyç për koekzistencë në RMV”.

Komisioni për mbrojtjen e temës e vlerësoi me notën më të lartë dhe i uroi suksese të mëtutjeshme.

https://www.facebook.com/myftiniatetove/posts/1172318932975750