Majlinda Kelmendi dhe ekipi i xhudos i Kosovës në pullën postare të Japonisë

Në shenjë miqësie e respekti Japonia ka bërë një pullë postare me ekipin e Kosovës në xhudos.

Vetë trajneri Driton Kuka bëri të ditur duke lavdëruar punën e ambasadorit Leon Malazogu për Botërorin e vitit të kaluar, si dhe për Lojërat Olimpike sivjet.

Në pullë është edhe kampionia shqiptare në Xhudo Majldinda Kelmendi.