Maksuti: Sot është ditë e mbarë për shumë arritje

Sot dite e mbare per shume arritje.
Miratimi i ndryshimeve te Ligjit per Sherbim ne Armate parasheh para se gjithash permiresim te standardit te cdo njerit nga pjestaret e uniformuar dhe ato civil ne drejtim te:

shtese mujore prej 7000 denareve per rregullimin e ceshtjes se banimit
stipendim te kuadrove deficitare
rregullim te ceshtjes se rregrutimit dhe komisioneve mjeksore te shkallles se dyte me mjek prej mjeksise terciare
rroga me te larta per te gjithe civilet qe punojne ne armate
mundesi per angazhim te mjekeve ushtarak per pune edhe ne klinika shteterore dhe angazhim te mjekeve civil edhe per nevoja ushtarake
mundesi per pensionim parakohe me 80% te pagesave me te mira ne dhjete vite
bonuse me te mira gjate pensionimit

Falemenderim per te gjithe qe ishin te angazhuar ne sjelljen e ketij ligji por vecanarisht edhe per grupin parlamentar te BDI-se dhe udheheqesin e departmentit per ceshtje juridike ne ministrine e mbrojtjes.” – thotë Maksuti