Maksuti takim me banorët e Reçicës së voglël, diskutohet mbi zgjedhjet presidenciale

Kryetari i shtabit komunal te BDI per zgjedhjet presidenciale zv.ministri aktual i mbrojtjes Bekim Maksuti sonte ne seline e partise ne Tetove para shtabit komunal dhe gjithe mbeshtetesve te partise ka folur mbi akivitetin partiak qe po behet mbi fushaten zgjedhore per zgjedhjet presidenciale ne vend.

Maksuti ka folur edhe mbi idene e presidentit koncensial gje u realizua si shkak i politikave te BDI-se gje qe hap rrugen e te ardhmes si proces ne krye te vendit mund te vij edhe nje shqiptar.

Krahas takimit me keshillin komunal, Maksuti ka realizuar edhe nje takim me banoret e fshatit Reçice e vogel me te cilet ka folur gjithashtu mbi zhvillimet qe po behen ne kuader te fushates se zgjedhjeve presidenciale dhe motos per te votuar nje president koncensual nderkohe qe kjo ide tashme eshte pranuar nga qytetaret. 

Ideja e gjithe kesaj sipas Maksutit eshte qe vendi te kete nje kahje pro europiane dhe pro perendimore.