Maqedonia dhe Kosova do të nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim në energjetikë

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi spt do të presë një delegacion të Republikës së Kosovës të kryesuar nga ministri i Ekonomisë dhe Zhvillimit Lavrdin Luka.

Bekteshi dhe Luka do të mbajnë takim pune dhe do të nënshkruajnë marrëveshje për mirëkuptim në sektorin energjetik midis të dyja vendeve.