Marrëvshja u kry, LDK e merr Kryeparlamentarin

Lidhja Demokratike e Kosovës e ka fituar betejen me Vetëvendosjen. Ajo do ta marrë Kryeparlamentarin dhe marrëevshja mes dy paleve tshmë është arritur.

Ajo pritet të nënshkruhet sot, kane thënë burime të sigurta të Reporterit.

“Sa i përket ministrive ndarja është 5 me 5”, ka thënë ky burim.

Pas kësaj marrëveshja, Glauk Konjufca duhet ta lëshojë pozitën, pas një muaji. Ai madje dje tha se “nuk ëahtë koha e dorëheqjeve por emërimeve”.

Kategorik kunder dorëheqjes së tij kishte qenë edhe vetë Albin Kurti, kryetar i VV-së.

Së shpejti detaje tjera..